TEKSTESHQIP

Anita Bitri
E Di Se
Lyrics

E di se mё tradhton, e di se ti mё gёnjen,
Tani ёshtё koha njё djalё tё ri tё gjejё,
Nuk je i ndёrgjegjshёm dhe ti e di vetё,
Nё zemrёn time jo nuk ke mё vend …

Pёrsёritet …..

Ështё pёr tё qeshur kur unё mendoj pёr ne tё dy,
Dhe dashurinё tёnde si emёr, si njё fёmijё,
Sa herё qё vishesha mё flisje ti me ironi,
Dhe unё ndёrrohesha me shijen tёnde si gjithёnji…

Tё pёrshёndes, ç`kemi pёr darkё, vetёm mё pyet ti,
Dukem shumё mirё, por prapё nuk je nё formё dёgjoj nga ty,
E pyes unё veten se ç`farё po ndodh çdo gjё dhe nuk kuptoj,
Mё mirё ti kontrolloje gojёn se mё s`tё duroj….

E di se mё tradhton, e di se mё gёnjen,
Tani ёshtё koha njё djalё tё ri tё gjejё,
Nuk je i ndёrgjegjshёm dhe ti e di vetё,
Nё zemrёn time jo nuk ke mё vend…

Pse ti vepron sikur nuk po kupton,
Ti s`mund tё jesh lojtarё qё vetёm luan lojё,
I jap dashurinё atij qё e meriton,
Qё ta ndjej vёrtet dhe ta vlerёsoj,

Pse nuk provon tё flasim vetё ne tё dy,
Nuk tregon tё vёrtetёn pse jam sot pa ty,
Ndjenjat do flasin, zёrat nuk do gabojnё,
Pse kjo ёshtё jeta ime, Shumё mirё e di e meritoj…

Sa shumё kujtime mё vrasin kur mendoj tani,
Fantazia jote ёshtё pёr tё shkruar poezi,
Mjaft tani mjaft, e fortё pёrpara teje rri,
Pse s`ishe ti i mirё pёr mua ngelet misteri,

Pse i thotё ti baby, ke besim ti baby,
Ç`kёrkon mё baby, nё zemrёn time sje,
Pse utohesh baby, ja po fsheh diçka ti baby,
Ti e di ske ku shkon baby, nё zemrёn time sje..,
INFO
Autore e tekstit është vetë këngëtarja.
 Kёtё poezi Anita Bitri e krijoi pёr kёngёn, "E di se", kёnga e 11-tё e albumit "Çdo gjё ёshtё e mundur".