TEKSTESHQIP

Anita Bitri
Zemra Fal
Lyrics

Nga kjo skenë, me sy të kërkoj
A do të vish, jo jo s’e di
Më lëndove pa të drejtë,
Por unë me ty, jo s’mbaj mëri

Ti mos dëgjo, kur të thonë nuk të do
Kur të thonë është artiste, e adhurojnë
me mijëra sy
Ti më beso, zemra ty veç të do
Ajo rreh veç për ty dhe largon çdo xhelozi

Ja, ja ti vjen- ti vjen, ti vjen

Tek unë vështrojnë, vështrojnë plot sy
Të dua vetëm ty
Ja ja ti vjen- ti vjen, ti vjen
Unë këngën po filloj
Dhe zemra flet me këngë, se po të fal

Fal zemra, çdo rrahje ti dëgjoje
Kënga e saj, po po, dëgjoje
Ti dëgjoje, ajo për ty thurr vargje
Pra ti dëgjoje këngën e saj

Ja ja ti vjen- ti vjen ti vjen…

DËRGOI: