TEKSTESHQIP

Anita Bitri
Qesh, Ti Veç Qesh
Lyrics

Pёr ty e ti nuk jam,
E ti nuk je pёr mua,
Pse ishe ti kaq larg,
Kur unё nevoj kisha kaq shumё…

Njё jetё tё tёrё me shpresё,
Me ty dua ta ndaj,
Njё ёndёrr ledhatim tёnde, qeshje,
Na çojnё ne lart nё qiell, Je je…

Ështё kjo dashuri qё ndjej dhe dua,
Ështё kjo dashuri qё ёndёrroj dhe qaj,
Vetёm parajsa do tё jetё vend pёr ne,
Tё kemi shanc, tё kemi shanc,
Nё ёndёrrёn tonё, tё jetojmё ne…

Refreni Pёrsёritet dy herё…

Pra qesh ti veç qesh,
Vetёm pёr ty unё do tё pres,
Do tё pres nё parajsё bebe,
Fjalёt kёrko pёr mua…

Mos ki frikё ti buzёqesh,
Se ёngjёjt tё sjellin tek unё,
Pra ti veç qesh, vetёm qesh,
Beibe……………..

Tani unё po kёndoj,
Pёr dashurinё e fort,
Qё moshёn e harroj,
I lirё ky shpirti dashuron…

Si kёnga ka kufi,
Njё puthje ka magji,
Kjo rrahje e zemrёs,
Jeton me ёndёrrёn pa kufi…

Ështё kjo dashuri, qё ndjej dhe dua,
Ështё kjo dashuri, qё ёndёrroj dhe qaj,
Vetёm parajsa do tё jetё vend pёr ne,
Tё kemi shanc, tё kemi shanc,
Nё ёndёrrёn tonё, tё jetojmё ne…

Refreni Pёrsёritet dy herё…

Pra qesh ti veç qesh,
Vetёm pёr ty, unё do tё pres,
Do tё pres nё parajsё bebe,
Fjalёt kёrko pёr mua…

Mos ki frikё ti buzёqesh,
Se ёngjёjt tё sjellin tek unё,
Pra ti veç qesh, vetёm qesh,
Beibe…beibe, vetёm qesh, qesh…

Dhe unё do tё pres, beibe,
Kjo dashuri qё ёndёrroj dhe dua,
Qё ёndёrroj dhe qaj,
Vetёm pёr ty unё do tё pres…

Beibe, ti veç qesh, beibe, pra qesh…

Refreni Pёrsёritet dy herё…

Pra qesh ti veç qesh,
Vetёm pёr ty unё do tё pres,
Do tё pres nё parajsё bebe,
Fjalёt kёrko pёr mua…

Mos ki frikё ti buzёqesh,
Se ёngjёjt tё sjellin tek unё,
Pra ti veç qesh, vetёm qesh,
Beibe……………………

DËRGOI:
INFO
Vijën melodike dhe tekstin e shkroi vetë këngëtarja.