TEKSTESHQIP

Anita Bitri
Ti S'je Për Mua
Lyrics

Nё ditё tё gjata dhe netёt vetёm,
Çdo vajzё ka nevoj pёr dikё pranё,
Njohu unё njё djalё me qeshje fallco,
Qё si ajri shkon dhe gjurmё s`tё lёnё…

Eja se po tё them unё goodbye,
Shpresoj ta dёgjosh……

Ti s`je vёrtet pёr mua,
S`je ai qё mё duhesh mua,
Ndjej ato sytё dhe mё mirё kuptoj,
Nё krahun time ti s`duhet tё qёndrosh…

Ti s`je vёrtet pёr mua,
Duhet tё mё ndjeje mua,
Ndjej ato sytё dhe mё mirё kuptoj,
Nё krahun time ti s`do qёndrosh…

Pёrsёritet dy herё rreshti…
Nё krahun time ti s`do qёndrosh……

Kush tha se do duroj,
Negative ndjenjat e tua,
Sjelljen ti mirё kontrollo,
Ti mё trego, se je pёr mua...

Eja se po tё them unё ty goodbye,
Shpresoj ta dёgjosh……

Refreni…

Ti s`je vёrtet pёr mua,
S`je ai qё mё duhesh mua,
Ndjej ato sytё dhe mirё kuptoj,
Nё krahun time ti s`duhet tё qёndrosh…

Ti s`je vёrtet pёr mua,
Duhet tё mё ndjeje mua,
Ndjej ato sytё dhe mirё kuptoj,
Nё krahun time ti s`do qёndrosh…

S`ka nevoj tё ledhatoj,
Ti e di dhe po ta provojё,
Ndaj unё ty tё uroj,
Vetёm koha do tregoj…

Prandaj fshihe ti numrin tim,
Nga celulari jotё…..

Vazhdon Anglisht….

Pra shkoj diku tjetёr,
Deri sa tё mos mё marrёsh nё telefon,
Tё thashё mё ty s`tё lejoj,
Unё mё mirё pa ty, e vetme jetoj…

E pra ti nuk ke mё mundёsi,
Me zemrёn time tё luash, tё tallesh ti,
Ështё fundi, ti shumё mirё e di,
Duhet tё tregoje se vёrtet mё doje ti…

Refreni pёrsёritet dy herё…

Ti s`je vёrtet pёr mua,
S`je ai qё mё duhesh mua,
Ndjej ata sytё dhe mirё kuptoj,
Nё krahun tim ti s`duhet tё qёndrosh...

Ti s`je vёrtet pёr mua,
Duhet tё mё ndjeje mua,
Ndjej ata sytё dhe mirё kuptoj,
Nё krahun tim ti s`do qёndrosh…

DËRGOI:
INFO
Për kompozimin dhe për tekstin është kujdesur vetë artistja.