TEKSTESHQIP

Anita Bitri
Ti, Vetëm Ti
Lyrics

Ti Vetёm ti, mё bёn tё ndjehem unё shumё mirё,
Ti vetёm ti, zgjove nga gjumi dashurinё,
Ti vetёm ti, ma ktheve ёndёrrёn nё magji,
Ti vetёm ti, po mi çmend netёt pa kufi…

Ti vetёm ti, ti vetёm ti……

Pse ti rri kaq i brengosur, nё sy sa herё kur mё shikon,
Mos mendo se zemra ime, sytё e tu nuk i kupton,
Ç`farё kёrkon me sy mё thuaj, vetёm ti mos u largo,
Unё e ndjejё se sytё s`gёnjejnё, ato zemrat na trazojnё…

Ti vetёm ti, ti vetёm ti……

Nuk e di nuk e kuptoj, ç`farё po ndodh me ne tё dy,
Sytё e tu kur mё shikojnё, dridhёrojnё shpirtin tim,
Rri mendoj dhe nuk pushoj, pse tё rrimё kaq larg tё dy,
Kur dy zemra duen bashkё, pse ato nuk bёhen nji…

Ti vetёm ti, ti vetёm ti……

Imagjinoj kur unё tё kam nё krahёt e mi,
Dhe i mbyll sytё, sa mё pёlqen kur ne tё dy bёjmё dashuri,
Dhe shpirti ngrihet, sa nuk ka forcё kush ta ndaloj,
Nё skaj tё diellit kёrcejmё, kёndojmё dhe nuk pushojmё…

Ti vetёm ti, ti vetёm ti……

Vetёm ti ma pret shikimin, dhe nё sy s`mundem tё tё shohё,
Trupi dridhet, zemra ndizet, jo jo veten se njohё,
Tani je nё ёndёrrёn time, unё tё prek tё ledhatoj,
Sytё e tu i kam tё mijat, pёr çdo natё me to jetoj…

Ti vetёm ti, ti vetёm ti……

Kur i sheh ti sytё e mi, s`mund ta gjesh ç`farё ndjej pёr ty,
Si e marr dua tё vrapoj dhe nё krahёt e tu tё vij,
Rri mendoj dhe nuk pushoj, pse tё rrimё kaq larg tё dy,
Kur dy zemra duhen bashkё, pse ato nuk bёhen nji….

Ti vetёm ti, ti vetёm ti……

DËRGOI:
INFO
Autore e vijës melodike dhe autore e fjalëve të tekstit është vetë këngëtarja.