TEKSTESHQIP

Antigona Sejdiu
Aq Me Ben...
Lyrics

fare smerzitem qe tash bashk nuk jemi...
as mos mendo se per ty do te vuaj...
per mua aspak me nuk vlen refreni...
te pres me dit e te pres me muaj...
per mua aspak me nuk vlen refreni...
te pres me ditë e të prees.......
Aq më bën nese nga gjumi je zgjuar,
dhe ke kuptuar sa shume te mungoj
aq me ben nese pikllim t'eshte shtuar,
une dhe pa ty jam mesuar te jetoj.
aq me ben nese nga gjumi je zgjuar,
dhe ke kuptuar sa shume te mungoj,
aq me ben nese pikllimi t'eshte shtuar,
une dhe pa ty jam mesuar te jetoj.

fare s'merzitem qe tash bashke nuk jemi,
as mos mendo qe per ty do te vuaj.
Per mua aspak me nuk vlen refreni,
te pres me dite e te pre me muaj.
per mua aspak me nuk vlen refreni,
te pres me dit e te preees........
X2 -Aq me ben nese nga gjumi je zgjuar,
dhe ke kuptuar sa shume te mungoj,
aq me ben nese pikllimi t'eshte shtuar,
une dhe pa ty jam mesuar te jetoj.

aq me ben nese nga gjumi je zgjuar,
dhe ke kuptuar sa shume te mungoj.
aq me ben nese pikllimi t'eshte shtuar,
une dhe pa ty jam mesuar te jetoj..........

DËRGOI: