TEKSTESHQIP

Antigona Sejdiu
U Treten Enderat
Lyrics

--U treten endrrat u fik dashuria ndodhi ajo qe se prita e tash quditem dhe mendoj. Se me te vertet e dashuroj.

Zemren ma lendova kur kuptova se ti shkon.
Fuqine me vete ma more e nuk dita se sme dashuron.
Fuqine me vete ma more e nuk dita se sme dashuron.

--U treten endrrat u fik dashuria.
Ndodhi ajo qe se prita e tash quditem dhe mendoj. Se me te vertet e dashuroj.
--U treten endrrat u fik dashuria.
Ndodhi ajo qe se prita e tash quditem dhe mendoj. Se me te vertet e dashuroj.

Zemren ma lendova kur kuptova se ti shkon.
Fuqine me vete ma more e nuk dita se sme dashuron.
Fuqine me vete ma more e nuk dita se sme dashuron.

--U treten endrrat u fik dashuria.
Ndodhi ajo qe se prita e tash quditem dhe mendoj. Se me te vertet e dashuroj.
--U treten endrrat u fik dashuria.
Ndodhi ajo qe se prita e tash quditem dhe mendoj. Se me te vertet e dashuroj.

--U treten endrrat u fik dashuria.
Ndodhi ajo qe se prita e tash quditem dhe mendoj. Se me te vertet e dashuroj.
--U treten endrrat u fik dashuria.
Ndodhi ajo qe se prita e tash quditem dhe mendoj. Se me te vertet e dashuroj.

--U treten endrrat u fik dashuria.
Ndodhi ajo qe se prita e tash quditem dhe mendoj. Se me te vertet e dashuroj.
--U treten endrrat u fik dashuria.
Ndodhi ajo qe se prita e tash quditem dhe mendoj.
Se me te vertet e dashuroj.
Se me te vertet e dashuroj.

DËRGOI: