TEKSTESHQIP

Antre
Cokollata
Lyrics

Do te rrembej ty si pirati se nga tymi kur e hapi dhe pa gjum me iki nata je e mir si Cokolllata.

Ref: Hajde male Cokollata qikita qiki qiki ta hajde male Cokollata cikita ciki ciki cikita Hajde male Cokollata cikita ciki ciki cikita

Ne nje ishull te vetmuar te bej be kam per te quar tjeter nuk te prek me duar shum larg teje kam sa kam duruar.

Ref: Hajde male Cokollata qikita qiki qiki ta hajde male Cokollata cikita ciki ciki cikita Hajde male Cokollata cikita ciki ciki cikita.

Sa te holl ti e ke belin permi flok e hudh mantelin me ata sy si magjistare zemren time ma more fare.

Ref: Hajde male Cokollata qikita qiki qiki ta hajde male Cokollata cikita ciki ciki cikita Hajde male Cokollata cikita ciki ciki cikita.

4 x Hajde male Cokollata qikita qiki qiki ta hajde male Cokollata cikita ciki ciki cikita Hajde male Cokollata cikita ciki ciki cikita.

DËRGOI: