TEKSTESHQIP

Arber Elezi
Njeriu I Humbur
Lyrics

Flas me veten,por se kuptoj
mos jam cmendur fare,mos jam cmendur
ne mes te rrugës nuk di ka te shkoj
mos jam cmendur fare,mos jam cmendur
natën rri zgjuar,ditën mendoj
mos jam cmendur fare,mos jam cmendur

ref:prandaj ju qe me kuptoni,ju lutem me ndihmoni
nuk di çka bëj,nuk di ka te shkoj
kam mbetur ne errësirë,ne mes te rrugës i shtrire
ma zgjatni doren dhe me ndihmoni.
nuk di çka bëj,nuk di çka mendoj,
nuk di ka te shkoj,çka veproj
me ndihmoni,uououo
nuk di çka bëj,nuk di çka mendoj,
nuk di ka te shkoj,çka veproj
me ndihmoni,uououo
nga ky tmerr me clironi