TEKSTESHQIP

Arberie Beqiri
Pa Ty
Lyrics

Verse1:
Nuk e di ku do t'gjej,dhe ku të kerkoj,
nuk e kam asnjë shpresë,por në ty shpresoj.
Nëse diqka nuk kam,unë në ty e gjej,
dhe sa herë që largohesh,un mallin e ndjej.

Reff:
Unë shumë kam por pa ty,nuk jam,
Unë shumë kam por pa ty,asgjë sjam,
Unë shumë kam por pa ty,nuk jam,
Unë shumë kam por pa ty,asgjë sjam,
E di mirë,se do të jetë vështirë.

Verse2:
Nëse ti më kërkon, unë dorën ta fal,
prekjen tënde e ndjej,me pushton sikur valë.
Dritën unë do ta gjej,në ata dy sy,
edhe pse sjemi bashkë,unë jam me ty.

Reff:
Unë shumë kam por pa ty,nuk jam,
Unë shumë kam por pa ty,asgjë sjam,
Unë shumë kam por pa ty,nuk jam,
Unë shumë kam por pa ty,asgjë sjam,
Eshtë vështirë,por e di se do të jetë me mirë.

Unë shumë kam por pa ty,nuk jam,
Unë shumë kam por pa ty,asgjë jam,
Unë shumë kam por pa ty,nuk jam,
Unë shumë kam por pa ty,asgjë sjam,
Eshtë vështirë,por e di se do të jetë më mirë.

DËRGOI: