TEKSTESHQIP

Argjenda Doçi
Kaj Moj Qike
Lyrics

Shuni grae oo shuni fëmije
Do ta mbajna or pak qetësi
Do ta mbajna or pak qetësi

Pak qetësi oj duhët me mbajte
Per me nije Hyrjeten tuj kajte
Per me nije Hyrjeten tuj kajte

Kaj Hyrjeta mori lot sa gurri
C'ka pat nana mori qe t'perzuri
C'ka pat nana mori qe t'perzuri

Sofra e vogel mori nuk na zuni
Sofra e vogel mori nuk na zuni

Kaj Hyrjeta oj niju te ura
T'kan mashtruë o dimit me lula
T'kan mashtruë o dimit me lula

Se ky vllau mori ka ba be
Tëna hijet moter kam mi pre
Tëna hijet moter kam mi pre

Kam mi pre moj kam mi sharite
Ku ka nejte kjo Hyrjeta qike
Ku ka nejte kjo Hyrjeta qike

O ky vllau mori a me ndjeke
Qoma zanin moter dhe nji here
Qoma zanin moter dhe nji here

Se ky vllau mori u ngushtue
Qysh ma moren mori motren mue
Qysh ma moren mori motren mue

Kaj Hyrjeta mori n'hije t'hanes
Kush ta heke oj mallin nanes
Kush ta heke oj mallin nanes

Kaj Hyrjeta oj n'hije të molles
Kush ta heke oj mallin e motres
Kush ta heke oj mallin e motres

Kaj hyrjeta o moj lot gurr gurre
Qysh e le nanen për ni burre
Qysh e le nanen për ni burre

Kaj hyrjeta o moj kaj me zae
Se ti qike o nuk bahesh mae
Se ti qike o nuk bahesh mae

Kaj moj nane o moj bashkë me mue
Ska kush vendin o moj me ta shtrue
Ska kush vendin o moj me ta shtrue

Shkoj dimiat o moj tu vjetrue
Shkoj vllaznia o moj tut harrue
Shkoj vllaznia o moj tut harrue

Kaj Hyrjeta o moj shkune mallin
A ja morre oj babes hallallin
A ja morre oj babes hallallin

Kaj oj moter o moj kaj me zae
Se prej sotit o moj vet po t'lae
Se prej sotit o moj vet po t'lae

Zoti madh kështu e ka lane
Qik me marre o e qik me dhane
Qik me marre o e qik me dhane

DËRGOI:
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200