TEKSTESHQIP

Argjenda Doçi
Nata E Kanes, Kanagjegji
Lyrics

Ajo buzë po dridhet
ata sy lotojnë
pse veq ti po kanë
e krejt po knojnë

Nana bashk me ty
lotin ka në sy
po thot nale lotin o moj bije

Dera huj me nanën
nuk është si te shpija
ajo është seron oj bija jem

Ktu me babë e nanë
atje jan vjehrria
dot mer malli për kët buk atëherë

Kaj moj nuse uj uj uj
nesër dot pret dera huj
kaj e shfryhu kaj me lot
nesër nuk do t’jetë si sot

Kaj mos nuse uj uj uj
nesër dot pret dera huj
dera huj nesër dot pret
bur ke lyp e bur ke xhet

Ty pot vajton shpirti
e shoqet pot knojn
tana t’mirat ty po ti urojn
nesër çka dot bajsh
a dot kajsh si fmi
kur t’thot baba
udha e mbar oj bijë

Dera huj me babën
nuk është si te shpija
ajo është seron oj bija jem

Ktu me babë e nanë
atje janë vjehrria
dot mer malli per buzqeshjen tem

Kaj moj nuse uj uj uj
nesër dot pret dera huj
kaj e shfryhu kaj me lot
nesër nuk do t’jetë si sot

Kaj mos nuse uj uj uj
nesër dot pret dera huj
dera huj nesër dot pret
bur ke lyp e bur ke xhet


Kaj moj nuse uj uj uj
nesër dot pret dera huj
kaj e shfryhu kaj me lot
nesër nuk do t’jetë si sot

Kaj mos nuse uj uj uj
nesër dot pret dera huj
dera huj nesër dot pret
bur ke lyp e bur ke xhet

DËRGOI:
INFO
Autor i vijës melodike dhe autor i tekstit rezulton të jetë Kreshnik Avdiu, teksa autor i orkestrimit është Artan Mezini (Arti Rec).
Rryma muzikore:
Pop
Renditja:
Top 200