TEKSTESHQIP

Tani (Artan Shqadha)
Miku Im
Lyrics

Veten kot mos e mundo
se këto pyetje s´kanë përgjigje
jepi jetës harmoni
dhe mos lundro në dëshpërime

Dashuria o miku im
është një det që do kalosh
nëse varka të fut ujë
duhet notin të fillosh

Dashuria o miku im
bën të qajë dhe perëndinë
dhe mëso se kë ka miq
e ka hatanë dhe mrekullinë

Veten kot mos e qorto
për gabimet që s´ke bërë
s´je i vetmi në këtë botë
që po ngre këtë peshë në prehër

Dashuria o miku im
është një det që do kalosh
nëse varka të fut ujë
duhet notin të fillosh

Dashuria o miku im
bën të qajë dhe perëndinë
dhe mëso se kë ka miq
e ka hatanë dhe mrekullinë

Dashuria o miku im
është një det që do kalosh
nëse varka të fut ujë
duhet notin të fillosh

Dashuria o miku im
bën të qajë dhe perëndinë
dhe mëso se kë ka miq
e ka hatanë dhe mrekullinë

DËRGOI: