TEKSTESHQIP

Artushi
Kur I Vjen Goces Sahati
Lyrics

Dal nga dal po i vjen vakti
Pale kush e ka kismet
S'bjen minuti s'bjen sahati
Kur dot vi kjo bot e shkret

Vall si qenka kjo dynja
Rritet goca sa e shtat
Vjen nje dit e se ke ma
Kush ka goca paqin fat (2x)

Ref
Kur martoke çunin
me kang seç u pritka
Po kjo punë e gocës
aman seç tu dhimka (2x)

Më të shtrejt nkët bot nuk paska
Ska si nana dhe si fëmija
Kur i vjen gocës sahati
Seç më ngelet bosh shtëpia

Vall si qenka kjo dynja
Rritet goca sa e shtat
Vjen një dit e se ke ma
Kush ka goca paçin fat (2x)

Ref
Kur martoke çunin
me kang seç u pritka
Po kjo punë e gocës
aman seç tu dhimka (4x)

DËRGOI:
INFO
Nuk iu rezistua dot tundimit për të hedhur në treg diçka të bukur, ndaj projekti muzikor erdhi i finalizuar tek audienca e gjerë i ilustruar në aspektin vizual me anë të një videoklipi, i cili u publikua me datë 21 Janar 2010.
Renditja:
Top 200