TEKSTESHQIP

Azem Haziri
Nënën Tash Se Kam
Lyrics

Sot po nisem, për gurbet
Zemra po më qan,
Kujtoj rruugën kur e mora,
Nanën tash se kam
Nanën tash se kam

Ku do tshkoj se di as vet
Nana mue nuk më pret
Ka mbyll syt, e se shoh
Qaj me lotë dhe e kujtoj
Kam mbyll syt dhe se shoh
Qaj me lotë, dhe e kujtoj

Ah moj Nanë, Nana jem
Sa shumë më mungon
Në prehnin tan kur u rrita
Tash jetim me thojn
Tash Jetim jam

Ku do tshkoj se di as vet
Nana mue nuk më pret
Kam mbyll syt e she shoh
Qaj me lotë dhe e kujtoj

Kam mbyll syt dhe se shoh
Qaj me lotë dhe e kujtoj
Ku do tshkoj se di as vet
Nana mue nuk më pret
Kam mbyll syt e se shoh
Qaj me lotë dhe e kujtoj

I kujtoj unë ato ditë,
Kur isha me ty oj Nanë
Tash ti jetë ndrrove
Unë jetim jam
Unë jetim jam
Moj Nana ime....
Sa shumë më mungon

DËRGOI: