TEKSTESHQIP

Babeta Shahini
Bateria Full
Lyrics

zile zile zile te qe zile ti gjithmone ma ben me hile te prita me kot kaloje edhe behari gjithmon sikur celulari sdi a i merr mesazhet e mia ty perseri te ka rënë bateria.

ref: bateria bateria bateria full full mbyllur shtepi 2 vodka e redbull nese sdo te me takosh hajt ne djall dhe ti te shkosh . ( zile zile zile te qe zile ti gjithmon ma ben me hile(ti gjithmon ma ben me hile)te kerkova gjithandej nuk e di ku te te gjej kete loj nuk e pelqej )2x)te prita me kot kaloj dhe fundjava nga inati sa shum qava celulari jot mbyllur perseri ndoshta nuk ke bateri.bateria bateria bateria full full mbyllur ne shtepi 2 vodka e redull nese sdo te me takosh hajt ne djall dhe ti te shkosh.(zile zile te qe zile ti gjithmon ma ben me hile (ti gjithmon ma ben me hile) te kerkova gjithandej nuk e di ku te te gjej kete loj nuk e pelqej.)2x

DËRGOI: