TEKSTESHQIP

Bedri Islami
Pa Ty
Lyrics

Jo unë kurrë nuk mund t'harroj dot
Fytyrën tënde duke qeshur
Por më duhet të qëndroj gjithnjë pa ty
Në ëndërr time vjen dhe zhdukesh aq shumë shpejtë
O shumë shpejtë

Ti më vjen e lehtë si flutur
Un' kur dua për të prekur
Ti më ikën porsi hije duke humbë
E unë i shtangur të shiqoj e të përcjell
Të përcjell

// Pa ty..., nuk mund të jetoj dot
Për ty..., për ty, do të vdes //

DËRGOI: