TEKSTESHQIP

Bekim Dehari & Sefaja
Une Dhe Ti
Lyrics

Te kam dashuru krejt ti patam fal
dashnin time si asnjeher sma fal
ste vjen kec per mu me tjetrin po shkon
krejt i harove dhe at tjeter don.

(r.x2)
Un dhe ti kur mo bashk
un dhe ti kur mo bashk
Vec ta dish sa tkam dasht
un dhe ti kur mo bashk
un dhe ti kur mo bashk
Vec ta dish sa tkam dasht

Jo sdo t´vuaj per ti por dot me vjen kec pse kam dashuru nje vaiz sikur ti
e tash osht shum von falje tme kerkosh jeto jeten tand rro per gjithmon

(r.x2)
Un dhe ti kur mo bashk
un dhe ti kur mo bashk
Vec ta dish sa tkam dasht
un dhe ti kur mo bashk
un dhe ti kur mo bashk
Vec ta dish sa tkam dasht

(break - music)

(r.x3-4)
Un dhe ti kur mo bashk
un dhe ti kur mo bashk
Vec ta dish sa tkam dasht
un dhe ti kur mo bashk
un dhe ti kur mo bashk
Vec ta dish sa tkam dasht