TEKSTESHQIP

Bekim Halili
Ti Je Ajo
Lyrics

Sa herë që të shoh e dashur
Ndjejë një shqetësim,
Që më kaplon dhe
Frymën ma ndal.
Si në mes të dimrit
Dridhet trupi im
Nga shikimi yt
Pa asnjë fjalë.

Buzët e tua ndezin
Zjarrin në brendësi
Dhe në mua seq
Ngjallet nje mallë.

Dashurija ime për
Ty nuk ka kufi,
Dua që të jem bashkë
Sa të jemi gjallë.

REF;
Ti je ajo që e dua përjetë
Ti je ajo nuk më le të qetë
Pse s’e kupton, këtë dashuri
Sepse mua, më duhesh vetëm ti.
Ti je ajo..

Vetëm ti epshin e dashurisë
Ma zhgjon,dhe më mban pa
Gjumë ,ditë e natë,sa here
Që të kam pran zemra ime gëzon.

Një minut pa ty me duket I gjatë
Ti ma solle lumturin e shpirtit tim
Tash të dua afër përgjithmonë .
Thell ne zemër pot a jap një premtim
Se pëjetë do të jetë dashurija jonë.

DËRGOI: