TEKSTESHQIP

Bekim Kastrati
Gurbeti
Lyrics

Ni muj ne Kosove veq sa ni sahat koka shkru me u knaq mos me u bo rahat gurbeti ish kon vend me bo sehri me ti prish krejt nervat e met 2x ba gjys njeri kush eshte ne gurbet at uj kush e pin kishe tboj pak pare zor me u kthy ne shpi munin dhe takatin oj kan lon nvend t huj tash jan kthy te shpija po spoj vyn te shpija 2x,me mall per familje edhe per Kosove me kaloj jeta o ne diaspor gurbeti ish kon vend me bo sehri me ti prish krejt nervat e met bo gjys njeri 2x,kush eshte ne gurbet at uj kush e pin kishe tboj pak pare zor me u kthy ne shpi munin dhe takatin e kan lon nvend huj tash jan kthy te shpija po spoj vyn kerkuj 2x.