Benjamin Krasniqi Poezi
Benjamin Krasniqi

Pa Mirësjellsje

Njerëzit të cilët të braktisinë pa asnjë arsye,
Dhe rikthehen tek ti përsëri, hapu derën.
Jo për t’i lejuar që të futen,
Por për tua përplasur derën për fytyre,
Dhe për tu treguar, se kush del nga dera pa aryse,
Nuk lejohet që të futet përsëri.
Shpërblimi më i madh për ta është përplasja e derës,
Dhe një flakaresh fytyrës së tyre të pafytyrë.
Për të marrë mësim, sepse ata si duket kanë harruar rregullat e mirësjelljes.

9. II . 2015

- Poezi nga Benjamin Krasniqi{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}

Komente 0