TEKSTESHQIP

Bit Boys
Merre Zemren
Lyrics

merre zemren time
merr ate qe do
dhe mua me fal
eja me shiko
dy lule te kuqe
dhe lot ne sy
thuaj te dua srri dot pa ty
ti moj vajz e vogel cfare do besh tani
djali qe ti deshe ka rene ne det te zi
zemren ty ta dha per ta kuptuar
por ti nje tjeter kishe dashuruar
me tjetrin ti vazhdoje me dashurine qe kishe
me nuk e kujton cohet vajza per nje cast cohet si e marre se djalin me nuk e pa i lutet ajo zoti ti kthehet perseri por ai pergjigjet ka rene ne det te zi kaluan muaj vite dhe djalit nga mendja si hiqet e merr guximin vete e merr e nis te qaje se malli per djalin ate e ka marre

DËRGOI: