TEKSTESHQIP

Bledi I Xhamllikut
Kacurrele
Lyrics

per çdo dite të bukur
me shoqni te porrim
lokalë moj lokalë
gjithëmone he verdallë
me kostum te thash
lamtumirë si plaku
merrnje po 2 Fjalë
më kazën merakë 2×

Ref.
Kaçurrele kaçurrele
make gishtin kur ni paren
sa te shohme ti harrova
jetën time ne mes cigaren 2×

me shoqet kir flisje
isha ktu kshikun
me kadal e fundje
ja tu vdes për mu
se me ato flej
dhe me muaj jo
kaçurrele e bukur
te fal shoh tigonë 2×

Ref.
Kaçurrele kaçurrele
make gishtin kur ni paren
sa te shohme ti harrova
jetën time ne mes cigaren 4×

DËRGOI: