TEKSTESHQIP

Bledi I Xhamllikut
Degjoje Ti Kitarren Time
Lyrics

Vet unë edi sme per ty malli
do te me mall
cdo dite ne mbremje do te
degjo se c'thot kitara ime

dhe kush te prumi
kur ta gjumin do te zgjoj
per dashuri qe kishin
per bashke do kendoje

ah per ty do te kendoj
nga gjumin do te zgjoj

Ref
degjo se c'thot
kitara ime nga degjoj
cdo dite me more ke shkon ademi
pro je shume vone
me thuen zemren tima thuaj
je shpirt përse ti merrje ditë per dite
dhe të dua mender me dhe
kam nje mua mender me dhe
me thuaje se përse 2×

per ty kendojme dhe
per te lendron syri im
se ti ma dogje mazhurine
te dashuri

dhe si i cme ndur
i cdo dite tune
ja edhe pres
dhe te te shoh
edhe nje jete e te vdes
ah edhe nje vdes
çdo nuk do te pret

Ref
degjo se c'thot
kitara ime nga degjoj
cdo dite me more ke shkon ademi
pro je shume vone
me thuen zemren tima thuaj
je shpirt përse ti merrje ditë per dite
dhe të dua mender me dhe
kam nje mua mender me dhe
me thuaje se përse

MUZIKË...

Vet unë edi sme per ty malli
do te me mall
cdo dite ne mbremje do te
degjo se c'thot kitara ime

dhe kush te prumi
kur ta gjumin do te zgjoj
per dashuri qe kishin
per bashke do kendoje

ah per ty do te kendoj
nga gjumin do te zgjoj

Ref
degjo se c'thot
kitara ime nga degjoj
cdo dite me more ke shkon ademi
pro je shume vone
me thuen zemren tima thuaj
je shpirt përse ti merrje ditë per dite
dhe të dua mender me dhe
kam nje mua mender me dhe
me thuaje se përse 2×

per ty kendojme dhe
per te lendron syri im
se ti ma dogje mazhurine
te dashuri

dhe si i cme ndur
i cdo dite tune
ja edhe pres
dhe te te shoh
edhe nje jete e te vdes
ah edhe nje vdes
çdo nuk do te pret

Ref
degjo se c'thot
kitara ime nga degjoj
cdo dite me more ke shkon ademi
pro je shume vone
me thuen zemren tima thuaj
je shpirt përse ti merrje ditë per dite
dhe të dua mender me dhe
kam nje mua mender me dhe
me thuaje se përse

DËRGOI: