TEKSTESHQIP

Blla Blla Blla
Shpresë
Lyrics

Kur hija jote nuk të dëgjon
Kur trupi me shpirtin për pleqëri bisedon... bisedon...
Kur këmbëzat e pantallonave marrin pamjen te kalbures se zbehte... se zbehte...
Kur dëshira për seks dhe frika nga dështimi
të dyja pa kontroll vetëm hijen e sundojn... e sundojn
Kur nata sjell pikëllim e mëngjeset dëshpërojne
Ne xhep e sjell një copë drit që e ruaj për kohra më të errta

Kur nata sjell pikëllim e mëngjeset dëshpërojne
Ne xhep e sjell një copë drit që e ruaj për kohra më të errta

DËRGOI: