TEKSTESHQIP

Bojken Lako
Jeto Sot Kete Dite
Lyrics

Ne cdo kohe mund te fillosh jeten tende nga fillimi. Jeta qe ti ke enderruar dhe vazhdon ta enderrosh, mjafton qe te guxosh, mjafton, mjafton.

Mjafton te rrembesh nga jeta sa me shume qe mundesh, por jepi dhe tjetrit kenaqesi. Kjo jete eshte e shkurter nuk ka kohe per endrren tende, si mund ta kthejm qe ne fillim.

Enderro, guxo, beso, jep dashuri.

Mjafton, ne cdo kohe qe te duash tja fillosh jeten qe ti ke enderruar dhe vazhdon ta enderrosh, mjafton qe te kujtosh, mjafton, mjafton.

Mjafton te rrembesh nga jeta sa me shume qe mundesh, nuk mund ta kthesh me ne fillim. Kjo jete eshte e shkurter nuk kohe per endrrat tona, beso me shume tek une dhe ti.

Beso, mos enderro, jeto -je sot kte dite.

Mjafton, mjafton, mjafton te rrembesh nga jeta sa me shume qe mundesh, nuk mund ta kthesh me ne fillim. Kjo jete eshte e shkurter nuk ka kohe per endrrat tona, beso me shume tek une dhe ti.

Mjafton te rrembesh nga jeta sa me shume qe mundesh nuk mund ta kthesh me ne fillim. Kjo jete eshte e shkurter nuk ka kohe per endrrat tona,
beso me shume tek une dhe ti...

DËRGOI: