TEKSTESHQIP

Bojken Lako
Puthe Fatin
Lyrics

Puth lëkure, ajër
Puthe fatin tënd
Puthe fortë quhet jetë

Dhimbjen puth ka të njejtin emër
Apo më mirë puth atë që s'ka emër

Flasim, flasim
Shumë bëjm shumë zhurmë
Por me siguri fshehim fajet
Kështu e paskan ndjenjat
Rrinë pranë heshtjes

(Bridge)
Gjithcka e bukur hesht
Është e qetë se e din bukurin e saj

(Chorus)
Nuk mund të hesht s'jam i pastër vet
As ti mos hesht unë do të gjej
Besoj tek ti në dashuri
Dhe tek ata që nuk jan në mes nesh
Nuk jan me mes nesh që të jemi ne

(Bridge)

(Chorus)