TEKSTESHQIP
Bon Jovi
It's My Life
Flag AnglishtAnglisht
This ain't a song for the broken-hearted
No silent prayer for the faith-departed
I ain't gonna be just a face in the crowd
You're gonna hear my voice
When I shout it out loud

[Chorus:]
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just wanna live while I'm alive
It's my life

This is for the ones who stood their ground
For Tommy and Gina who never backed down
Tomorrow's getting harder make no mistake
Luck ain't even lucky
Got to make your own breaks

[Chorus:]
It's my life
And it's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I'm alive
'Cause it's my life

Better stand tall when they're calling you out
Don't bend, don't break, baby, don't back down

[Chorus:]
It's my life
And it's now or never
'Cause I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I'm alive

[Chorus:]
It's my life
And it's now or never
'Cause I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
(It's my life)
My heart is like an open highway
Like Frankie said
I did it my way
I just want to live while I'm alive
'Cause it's my life!
Eshte Jeta Ime
Flag ShqipShqip
kjo nuk eshte nje kenge per zemerthyerit
jo nje lutje ne heshtje per besimtaret e larguar
une nuk do jem thjesht nje fytyre ne grumbull
ju do te degjoni zerin tim
kur te bertase
eshte jeta ime
tani ose asnjehere
une nuk do jetoj pergjithmone
une dua vetem te jetoj ndersa jam gjalle
sepse eshte jeta ime
zemra ime eshte si nje autostrade e madhe
si ka thene dhe frenki
une veprova ne menyren time
une dua vetem te jetoj ndersa jam gjalle
eshte jeta ime
kjo eshte per ata qe qendruan ne vendin e tyre
per tomin dhe xhinen qe nuk u kthyen pas
e nesermja po behet e veshtire,s’ka gabime
pac fat edhe pse s’eshte me fat
duhen b
eshte jeta ime
tani ose asnjehere
une nuk do jetoj pergjithmone
une dua vetem te jetoj ndersa jam gjalle
sepse eshte jeta ime
zemra ime eshte si nje autostrade e madhe
si ka thene dhe frenki
une veprova ne menyren time
une dua vetem te jetoj sa kohe do jem gjalle
sepse eshte jeta ime
me mire qendro kur ata te therrasin
mos u gjunjezo,mos thyej,mos u kthe pas
eshte jeta ime
tani ose asnjehere
une nuk do jetoj pergjithmone
une dua vetem te jetoj ndersa jam gjalle
sepse eshte jeta ime
zemra ime eshte si nje autostrade e madhe
si ka thene dhe frenki
une veprova ne menyren time
une dua vetem te jetoj sa kohe do jem gjalle
sepse eshte jeta ime