Bryan Adams

Thënie nga Bryan Adams

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Bryan Adams

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-02-08 14:34:41
    Dyshimi, frika dhe mendimet negative bëjnë që sjellja jote të të çojë drejt dështimit.
     aforizma
    0
    518