TEKSTESHQIP

Da LIGS
Gangsta Rap
Lyrics

Rap: Banny Bone
Banny Bone këtu tani une jam,dhe këte planet në dor [ha]
met'vërtet unë e kam isha i vogel si të tjerët rap-in
e dëgjoja dhe e shkruja në flet, por për mu kjo ishte
shumë letë sa i përket të tjërve ha... shumë mrapa kan mbet
dhe filloni ju të gjithë ren mi vet, se Hip Hop-it në Kosovë
tani kush i kadhan jet, tani disa kritika na kan mbetë, mos
këndoni shtremt, por këndoni drejt edhe pse kjo është shumë e vërtet
kur hinë në studio me tekst për para flet e kipas edhe
zhirafen që vetëm në kang ty t'ka mbet, e kepas edhe marihuanen qi lidhje ski me jet.

Rap: Thug-P
Thug-P këtu tani une jam dhe këtë planet në dore [ha]
mëtevërtet unë e kam, isha i vogel në Prishtinë dhe të
gjithë le ta din nëse doni më shumë provoje në stilin tim
pra kape mikrofonin në sken ti dil ma shpejt mos u tut
se agi të dobtit përparsi i jep.

Refren:
Krejt qka po doni është gangsta rap,
krejt qka po knojmë është gangsta rap
Da-ligs, N.R vetëm gangsta rap,gangsta rap,gangsta rap

Rap: Kamikaze
Edhe pse une hiq s'kom smokit shumë mirë po të marvesh
se prej natyres jom fit mos umë shti me bertit
po bone ti ni bit, se sonte numrin e rimave dojna me rrit
e nese bonë ti ni sekond me prit,
se për Hip-Hop shumë ma shumë ti duhesh me ditë,
e nese s'din ngo qit send qysh po hin
ngoje mirë se ethet në bark ty do ti shtinë,
e ti e len Hip-Hop-in ma nuk e përmen,
nuk e di as vet pse vet'vetën po e rren

Rap: Bimi
Di giri one, two, three, tell me what you wish on Da-ligs,N.R uthe ****in are connacion, ky është ni fillim s'po du mu bo
trim po foli për Hip-Hopin që mbretron në vendin tim
po du me vazhdu me rima qishtu me qu por nuk i dihet se kush ka
me fitu ndoshta nuk e din a s'tka ra ndërmen se qisaj loje
ja ep vulen veq qëky send.

Refren:
Krejt qka po doni është gangsta rap
krejt qka po knojmë është gangsta rap
Da-ligs ,N.R vetëm gangsta rap,gangsta rap,gangsta rap

Rap: White-O.G
White-O.G këtu tani une jam dhe këtë planet ne dorë
metëvertet unë e kam, isha i vogël kurë u vishja gjonë
kur të tjerët me thonin jo kështu nu shkon por kur filluan ata
ishte pakës von, me pantolla të gjona perparon stili jonë
e tani disa individ i ni tu thonë "hu is this muthe'fucin this
gangsta shit", e jo muthe'****in jo bare **** my dick
por me k'qyr drejt as'nisen s'më pëngon veq zanat e juve që shumë
n'kar po më shkojn mirë e dini se gangsta shitin i pari kushë e këndoj MC, White-O.G, Thug-P & Banny Bone.

Rap:
Po mundohemi që shumë thjesht t'ju tregojmë
mos e marrshi veshë hajde merreni ne goj,
kështu mos t'ju bëhet ky send sikur paranoj,
se Da-ligs këtë send vetëm po e këndojnë,
me disa rima të mira që po e rrethojnë
ndodhit dhe katastrofat e qytetit tonë,
që Katunarte Obligojn Lakidat Clan ti bashkojnë [K.OL.C].

Refren:
Krejte qka po doni është gangsta rap
krejte qka po knojmë është gangsta rap
Da-ligs, N.R vetëm gangsta rap,gangsta rap,gangsta rap.

DËRGOI: