TEKSTESHQIP

Da Lee & Adis
Magdalena
Lyrics

Se flokt e verdha...
E sytë e zi moj Magdalena
Se flokt e verdha..
E sytë e zi moj Magdalena

Si harroj moj dot për jetë
Magdalenë,moj Magdalena
Si harroj moj dot për jetë
Magdalenë,moj Magdalena
Se për ty jetoj me shpresë
Magdalenë,moj Magdalena

Se rrugës tande...
Nuk kaloj dot moj Magdalena
Se rrugës tande...
Nuk kaloj dot moj Magdalena

Shikoj ballkonin e qaj me lotë
Magdalenë,moj Magdalena
O un pa ty moj sjetoj dot
Magdalenë,moj Magdalena

Se në ballkon...
Lulet kan' qelë moj Magdalena
Se në ballkon...
Lulet kan' qelë moj Magdalena

Këputma nji dhe falma mu
Magdalenë,moj Magdalena
Të kam dasht dhe prap të du
Magdalenë,moj Magdalena
Këputma nji dhe falma mu
Magdalenë,moj Magdalena
Të kam dasht dhe prap të du
Magdalenë,moj Magdalena.

DËRGOI: