TEKSTESHQIP

Da Lee
Sa Shum Vite
Lyrics

Sa shume vite kishin shkuar
u sherovathash se t'kam harruuuu
u martovame nje tjeter gjith te mirat zoti mi ka quuu

Une mendova se po me bejne syt
kur te pash pa pritur ate dite ishe ti qe te kam harruuu
skam besuuuuuuuuuuu

Per nje qast zemra filloi te me rrah me ty isha hy ne gjunah
paske qen e fshehur ketu ne shpirt se paskam dite

Lumturia me buzeqeshi
Zoti me fali femij dhe faaaat skam menduar kur per ty une gjer ne qastin qe kur te pash ngaaaaaaat

Une mendova se po me bejne syt
kur te pash pa pritur ate dite ishe ti qe te kam harruuu
skam besuuuuuuuuuuu

Per nje qast zemra filloi te me rrah me ty isha hy ne gjunah
paske qen e fshehur ketu ne shpirt se paskam diteeeee

Une mendova se po me bejne syt
kur te pash pa pritur ate dite ishe ti qe te kam harruuu
skam besuuuuuuuuuuu

Per nje qast zemra filloi te me rrah me ty kisha hy ne gjunah
paske qen e fshehur ne shpirt se paskam dit...

DËRGOI: