TEKSTESHQIP

Dafina Zeqiri
Dafinë Moj (2021)

INFO
Si të ftuar figurojnë gjithashtu dhe të tjerë interpretues si Tuna, Lyrical Son, Buta, Elinel, Lumi B, Mc Kresha, etj. Albumi, që u publikua më 17 Gusht 2021, ka në përmbajtje në total 14 këngë.
Image 117463
Image 117503
Image 117462
Image 117487
Image 117488
Image 117486
Përgatitën: