TEKSTESHQIP

Dafina Zeqiri
Adios
Lyrics

oky rruges hecja
ooooooo........oky
Dhoma e fjetjes pa ajros
E ti lakuriq po flen
Dhe era në banes
Parfim tfemrave po vjen
dy gota në tavolinë
e ti vishnje nuk pin
Numra te ri në telefon
E kto bikine tmiat sjon.

Ref:
honey VeT E Lype
Adios!
honey VeT e Lype Adios
HOney VeT e Lype
Adiooos!
Hej Papi
It’s Over!!!(2x)

Hej..Hej..Hou..Hej a Hej..Okay!

Shejat ne qaf kush ti la

Mos më thuaj që se din
Unaza jote eshte në toke
Kmisha jote plot karmin
Era dhomes i vjen tim
Ti cigare nuk pin
Numra te ri në telefon
E kto bikini tmiat sjon.

Ref:
Honey VeT E Lype
Adios..!
Honey VeT e Lype
Adios..!
Hoeny

HOney VeT e Lype
Adios..!
Hej Papi
It’s Over!!!(2x)

I Told yOu. Trust Me... No matter WhaT They Say..!
shiken e briken eqiken siken e breken e thej

DËRGOI: