TEKSTESHQIP

Dafina Zeqiri
La Reina
Lyrics

Kaloi dita, që un' e prita
E kto t'tjerat, i bona t'miat
U vonu pritja, i ftyva qirat
Es romantika ekzi tripa

Ti pom, ti pom, ti pom, ti pom
Ti pom mungon
Hajde merrëm, merrëm, merrëm, merrëm
Ecim kadale
Prej Bregut deri nbregun tjeter
Ecim kadale
Si mos me pas ma herën tjetër

Zemër go BANG BANG BANG
Sun ik ten ten teeng
Cuz I go bang bang bang
Get some mje mea mewaaa
Nëse ti le le lej

(Tash shkoi e mira)

Bone qe don, qado që e fole
Bone harro, se i bone t'miat
Bone sado, që jo jemi afër
Nesër ma jo
Nesër më nuk kem kurrgjo

Qado që ke tash e pat
Ty zemër un t'uroj fat
Nuk e du me u kthy prap'
Me u kthy prap'

Se ka ma nin që fole
Premtimin që i dha
Dhe shumica foreve jo m une nuk pi ha bejbe
Qetu um m përdore
Amo un pranga jo
E nëse ti s'do me nejt qata tlutna shko

Zemër go BANG BANG BANG
Sun ik ten ten teeng
Cuz I go bang bang bang
Get some mje mea mewaaa
Nëse ti le le lej

(Tash shkoi e mira)

Bone qe don, qado që e fole
Bone harro, se i bone t'miat
Bone sado që jo jemi afër
Nesër ma jo
Nesër më nuk ki kurrgjo

Qado që ke tash e pat
Ty zemër un t'uroj fat
Nuk e du me u kthy prap'
Me u kthy prap'

Aqui estoy pensando en ti amor
Solo quiero estar contigo te amo
Vamos a gozar la vida tu y yo
Y si, y si, y si, y si
Te vas, me voy
Vete pal carajo
No soy, juego
Eres pobre diablo
Yo soy oro, y diamante puro
Nuk ki, ka shkon

SOY LA REINA MI AMOR

Qado që ke tash e pa
Ty zemër un t'uroj fat
Nuk e du me u kthy prap'
Me u kthy prap'

DËRGOI: