TEKSTESHQIP

Daim Lala & Andrra Dauti
Amanet Eshte Familja
Lyrics

DAIM LALA

Jetes Nuk I Dihet Meu
Nda E Patem Fatin Me
Fal Moj Bija Ime Qe
Shpirtin Bota Te Plasi
Evladi Po Te Mbytka Sa
Her I Del Loti Keshtu
Sic E Kan Zemren Ka Me
Ja Kthy Zoti

ANDRRA DAUTI

As Ju Vjen Gjynah Meu
Rrit Si Jetim Dikur Me
Keni Thon Me Dashni
Me Keni Lind. Mu Ka
Smur Mu Zemra Tek
Shkolla Une Kam Ron
Kur I Shoh Shoqet E
Mija Po I Presin Bab
E Non

REFRENI DAIM LALA
ANDRRA DAUTI

Amanet Eshte Dashnija
Amanet Eshte Familja
Por Kur Ndahen Bab E
Non Ma Se Shumti Po
E Vujka Fmija. Amanet
Eshte Dashnija Amanet
Eshte Familja Por Kur
Ndahen Bab E Non Ma
Se Shumti Po E Vujka
Fmija

TEKSTI DY

ANDRRA DAUTI

Sa Her Fiset Kan
Me Ardhe Dhe Bashke
Kemi Meu Mbledh
Me Lot Ne Sy Kam
Me Thon Pse Nuk
Erdh Baba Jem Pa
Eren E Babes Mua
Po Me Dhem Shpirti
A Edin Sa Merzitet
Gjyshja Edhe Gjyshi

DAIM LALA

Mos Ma Ndalni Telefonin
Kur Evladi Du Me Thirr
Cdo Ditlindje Kam Me
Ardhe Baba Don Met Pa
Mire. Ndarja Ishte E
Rond Shpirtin Flak Ma
Kalli Mire Kan Thon
Evladit Te Shtikan Ne
Dhe Per Se Gjalli

REFRENI DY DAIM LALA
ANDRRA DAUTI

Amanet Eshte Dashnija
Amanet Eshte Familja
Por Kur Ndahen Bab E
Non Ma Se Shumti Po
E Vujka Fmija. Amanet
Eshte Dashnija Amanet
Eshte Familja Por Kur
Ndahen Bab E Non Ma
Se Shumti Po E Vujka
Fmija

ANDRRA DAUTI

Ma Se Shumti Po E
Vujka Fmija

DËRGOI: