TEKSTESHQIP

daOne
Watchyourback
Lyrics

Rep Artisti nga Peja “daOne” sjell projektin më të ri “Watch Your Back”

Kënga është punuar nga Produksioni “Perendimi Eger ENT”, dhe është xhiruar komplet në qytetin e Pejës.

Gjë e cila e veçon ketë video-klip është edhe stili i xhirimit dhe prezantimit të një kënge rep në mënyre dhe stilin amerikan.

Video-klipi është realizuar në Pejë nga produksioni “Dope Films” me regji të Andi Dautaj.