TEKSTESHQIP

Dardan Balaj
Ndarja
Lyrics

SONTE GJUMI NUK ME MER
DASHURIJA ISHTE FER
ISHTE FER PER NE TE DY
THELL E TRETUR NOSTAGJI
THELL E ZHYTUR NE HUMER
SI DIQKA I PA VLER

REF:
TI ME THUA LAMTUMIRE
DHE ME LUT QE TE HAROJ
POR KJO ZEMER NUK DURON
NDARJEN TENDE TA PRANOJ

PRAP ME THUA LAMTUMIRE
DHE ME LUT QE TE HAROJ
POR KJO ZEMER NUK DURON
NDARJEN TENDE TA PRANOJ


SHPRESA VDES
MLE o MBRES
PO KUJTIMIN DON TE ZBEH
PER NJE FJAL
AQ TE SHKRET
DASHURIN E PA JET

REF:
TI ME THUA LAMTUMIRE
DHE ME LUT QE TE HAROJ
POR KJO ZEMER NUK DURON
NDARJEN TENDE TA PRANOJ

PRAP ME THUA LAMTUMIRE
DHE ME LUT QE TE HAROJ
POR KJO ZEMER NUK DURON
NDARJEN TENDE TA PRANOJ


NUK DURON
NUK DURON

DËRGOI: