TEKSTESHQIP

Dardan Shkreli
Tina
Lyrics

Tina, mos rri me vajza t‘ kqija,
Tina, dëgjoji fjalët e mija,
Tina, pse mamin s’e dëgjon,
Tina, mos rri natën deri vonë.

Tina, Tina, zgjodhe rrugë të gabuar,
Tina, Tina, bëhet vonë kur t‘ jesh penduar.

Tina, n‘ pluhur t‘ bardhë je fundosur,
Tina, gjilpërat të janë sosur,
Tina, s’e bën ballë dot kët’ lojë,
Dhe Tina, m’ lejo të të ndihmojë.

Tina, Tina, zgjodhe rrugë të gabuar,
Tina, Tina, bëhet vonë kur t‘ jesh penduar.

Ref :
M’ lejo të të të ndihmoj, të t’i lag’ buzët e thata,
Eja tash të përqafoj, dora ime n’ flokët e tua t’ gjata,
Nuk është vonë moj zemër, bëhu një me mua,
Se shpresa ka një emër, Tina unë të dua !
M’ lejo të të të mdihmoj, të t’i lag’ buzët e thata,
Eja tash të përqafoj, dora ime n’ flokët e tua t’ gjata,
Nuk është vonë moj zemër, bëhu një me mua,
Se shpresa ka një emër, Tina unë të dua !

Tina, Tina, zgjodhe rrugë të gabuar,
Tina, Tina, bëhet vonë kur t‘ jesh penduar.

Tina, Tina unë të dua…

DËRGOI: