TEKSTESHQIP

Defrim Behluli
Vizitori
Lyrics

qdo njeri eshte
nje vizitor ne kete bote
dhe iken duke lene
pas disa gjurme

disa prej tyre zhduken
me largimin e i tij
e disa te tjera
mbeten me shekuj

ref.2x
o vizitori i kesaj bote
qfare gjurmesh
ke vendosur te lesh
o vizitori i kesaj bote
qfare gjurmesh
ke vendosur te lesh
o vizitor i kesaj bote yeah yeye

ata qe vine pas
i ndjekin keto gjurme
qe te qojne drejte
persosshmerise

disa prej tyre

shtyhen mbrampsht rrin
e disa te tjera ne perjestii

ref.
o vizitori i kesja bote
qfare gjurmesh
ke vendosur te lesh
o vizitori i kesaj bote
qfare gjurmesh
ke vendosur te lesh
o vizitori kesaj bote kesja botee