TEKSTESHQIP

Demir Krasniqi
Tallava
Lyrics

Haj medetmedet-e
Po bëjnë djem e çika-
N'duar t'kujt ka mbetë-e
kënga dhe muzika?!

N'duar t'matrazapve
Me shkolla fillore
Që kurrë nuk e deshën
këngën popullore!

Që s'njohin traditën
toskërishtegegërishte
POR NA E NDALIN RRITëN
Me këngë magjupishte!

Humbëm këngët tona
Me atë bukuri-e!
Himn në dasmat tona
"Çaje Shukarije!"

Shih çka m'tha një ditë
Producent Masari
Këngët e traditës
Nuk po i ha pazari!

Po deshe albumi
Të shkoj si bakllava
kno këngë magjupishte
N'stilin"Tallava"!

DËRGOI: