TEKSTESHQIP

Depresioni
Afromu
Lyrics

E DI MIR QKA PO LYP E DI MIR QKA JE TU MENU
E DI MIR QE VEQ PO MUNOHESH QAT SEN ME MA VONU
E DI QE MA VON NZARF SI DHURAT KI ME MA PRU
PO SE DI ATEHR A MUJ AT SEN ME TA PRANU
EDI MIR QE UM DON QE MAS MEJE KREJT TRAMOHESH
E DI QE ME MU E KI ENDRREN IDEALE TE MARTOHESH
MA MIR AMA QAT SEN QITASH SE MA VON DOT PENDOHESH
AMA QITASH SE MAVON TREFUZOJ E TANI NERVOZOHESH
OSHT E VERTET QE TI MU SHUM UM KE PELQY
PO NUK DON ME THAN QE SE NDRROJ AS NJA ME TY
SJE E PARA AS E FUNDIT QE UNE JA KOM LYP
SJE E PARA QE UM THU QË I KOM T'BUKUR SYT
JE NI FEMER E MIR QE KOM DESHIR MET PAS NGAT
JE QAJO TIPESHA QË PO DU MET PAS NÊ SHTRAT

TRUPIN KUR PE DRIDH QATËHER MET PO MI SILL
JOM TIP I TILL KSI RASTE PI VEQ TEKILL
KUR E KOM NGAT NAJ FEMER QE MU UM PELQEN
VEQ E DHEZI KERRIN EDHE E QOJ ME NAJ VEN
NAJ SHPI ME BAZEN KU QATY PER NIME TA THEN
ARGTOHESH MIR E SE NDRRON ME AS NI TJETER SEN
SMENON PËR SENE TJERA E SHFRYTZON AT MUNDSI
E LEDHATON LET AT QIK QE KA AQ SHUM BUKURI
E TANI SKA SHANC MEM REFUZU OSE KOHEN POSHT ME QU
SE PREKJET E MIJA I DON DHE JA NIS ME MA AFRU
MA OFRON AT SEN QE QYSH MOTI E KOM DERSHRIRU
JA NIS PLANI MU REALIZU QE MOTI EKOM PLANIRU
TEMPRETAURA E NALT POR KUSHTET JON NË NIVEL
E LSHOJNA KLIMEN DHE BOHET FLLAD LOQK MENIHER
KTO JON KNAQSI QE NUK PERSHKRUHEN ME AS NI FJAL
JON KNAQSI QE EDHE TI MUNESH MI PËRJETU BE DJAL

SA HER T'KQYRI N'SY BARKI JA FILLON E UM VLON
SA HER T'PREKI LOQK KREJT NDJENJAT PESH MI QON
FILLON NXEHET SISTEMI KUR JA NISI MET SHTRENGU
HAJDE LOQK HIQI MA ATO TESHA SE VEQ TY UNË TË DU
TY DU MET PAS GRU SE ZOTI T'KA KRIJU VEQ PER MU
JE E VETMJA FEMER N'GLOB QE SERIOZISHT JOM DASHURU
ZDI QKA PO BOJ AS NUK DI QKA KSHTU UM KA GJET
NI DIT MOS MET PA E BOJ MEN QYSH LOQK ME DEK
UM KE SHTI N'TRIPA FELL E SPO MUJ MA ME DAL
TI JE E VETMAJA FEMER QË MA QET NDJERSEN NBALL

TEXTE RREZART MEHA.A.K.A .DEPRESIONI

DËRGOI: