TEKSTESHQIP

Devis Xherahu
Ti Ma More Zemrën
Lyrics
(Feat. Spanja Pipa)

Ti ma more zemren
ti moj e pa bese
ku i ke premtimet
qe mi dhe dikur
dashurine e mbajte
sa vesa ne mengjes
re ne harrese
dhe me s'me ke kujtu
dashurine e mbajte
sa vesa ne mengjes
re ne harrese
dhe me s'me ke kujtu

Vet me the
jeten pa ty se dua fare
po pse,
po pse me dole genjeshtare
Kot kerkoj
kerkoj meshire prej Perendise
qe ti jap fund,
qe ti jap fund kesaj dashurise

Si pranvera
kaloi dhe rina
sepse eshte mosha
qe germon kujtime
por ti mos harro
se vite vijne te tjera
dashuri e dyte
si e para s'te gezon
por ti mos harro
se vite vijne te tjera
dashuri e dyte
si e para s'te gezon

Vet me the
jeten pa ty se dua fare
po pse,
po pse me dole genjeshtare
Kot kerkoj
kerkoj meshire prej Perendise
qe ti jap fund,
qe ti jap fund kesaj dashurise

Vet me the
jeten pa ty se dua fare
po pse,
po pse me dole genjeshtare
Kot kerkoj
kerkoj meshire prej Perendise
qe ti jap fund,
qe ti jap fund kesaj dashurise

Dashurine e mbajte
sa vesa ne mengjes
re ne harrese
dhe me s'me ke kujtu

DËRGOI: