TEKSTESHQIP

Dinastia 18
Hajt Na Kap
Lyrics

You know who is back,
T.N.T, A.K.A Tonito Tritoli dhe PDM

Kap kape kap hajt' na kap,
sido që ta vish si me hap si me vrap,
gjithmon' të pa kapshëm ne do të jemi prap',
kur të vish ti plako ne do t'jemi shum' më larg.

Kape kape kap kape kap hajt' na kap,
sido që të vish si me hap si me vrap,
gjithmon' të pa kapshëm ne do të jemi prap,
kur të vish ti plako ne do t'jemi shum' larg. (YEAH)

PDM it's my name,
I'm here still same,
I'm unique in my style,
don't lie make it fly,
you know I make fight,
you know I do it right,
you know I do it slow,
you know I make it blow,
now I'm feeling special,
cuz' everyone real,
I think I have a mission,
and the mission is to kill,
but I dont kill with the gun
I kill with my skill,
I'm not a fake g,
but I'm not g for real,
hey motherf**ker,
listen to me,
I'm the exstasy for just a fantasy,
I do it day by day,
I play hardest I play
for someone I say,
get off from my way.

Kap kape kap hajt na kap,
sido që ta vish si me hap si me vrap,
gjithmon' të pa kapshëm ne do të jemi prap,
kur të vish ti plako ne do t'jemi shum' më larg.

Kape kape kap kape kap hajt na kap
sido që të vish si me hap si me vrap,
gjithmon' të pa kapshëm ne do të jemi prap,
kur të vish ti plako ne do t'jemi shum' larg.

Kap kape kap hajt na kap,
sido që ta vish si me hap si me vrap,
gjithmon' të pa kapshëm ne do të jemi prap,
kur të vish ti plako ne do t'jemi shum' më larg.

Kape kape kap kape kap hajt na kap,
sido që të vish si me hap si me vrap,
gjithmon' të pa kapshëm ne do të jemi prap,
kur të vish ti plako ne do t'jemi shum' larg. (YEAH)

TNT prap këtu,
D18 përshëndetje.
Bohet gjak larg jush
shikoj gjak, heshtje.
Nuk ka mo heshtje,
nuk ka mo largësi,
tani erdha fuqishëm
dhe gjeta besnikri,
prap në kët loj me forca t'vjetra dhe të reja,
shpërthej si tritoli,
un' shëndri si rrufeja,
gjithmon' i gatshëm dhe me baza të forta,
Dinastia 18 nuk pyt më për p*dhropsha.
Tani jam i etur dhe i gatshëm për cdo sfid',
nuk du me ja dit qofse ju buçe mvini prit,
se un vazhdoj atë rrug që kam nisur,
ta coj deri nfund për kët gjo jam kokrisur.

Kap kape kap hajt na kap,
sido që ta vish si me hap si me vrap,
gjithmon' të pa kapshëm ne do të jemi prap,
kur të vish ti plako ne do t'jemi shum' më larg.

Kape kape kap kape kap hajt na kap,
sido që të vish si me hap si me vrap,
gjithmon' të pa kapshëm ne do të jemi prap,
kur të vish ti plako ne do t'jemi shum' larg. (YEAH)

Kur hym në ritëm, cdo gjo hum' kontrollin,
Un PDM dhe Tonito Tritoli,
në rrugët e qytetit na shofin,
kan rrespekt per ne se na njofin,
vërdall gjithanej lart e posht nëpër qytet,
vesh me tgjona e me t ngushta,
po ne jemi prap të njejt,
PDM topçja në anën ton',
forc' e re pra për ne ti e di si mendon.

Po vlla ashtu ësht' s'kan ça me bo,
D18 gjith' neve na bashkon.

Bashk në t'dush të bërtasim gjith' sa jemi,
D18 Durrsi death death city.

Kap kape kap hajt na kap,
sido që ta vish si me hap si me vrap,
gjithmon' të pa kapshëm ne do të jemi prap,
kur të vish ti plako ne do t'jemi shum' më larg.

Kape kape kap kape kap hajt na kap,
sido që të vish si me hap si me vrap,
gjithmon' të pa kapshëm ne do të jemi prap,
kur të vish ti plako ne do t'jemi shum' larg. (YEAH)

Kap kape kap hajt na kap,
sido që ta vish si me hap si me vrap,
gjithmon' të pa kapshëm ne do të jemi prap,
kur të vish ti plako ne do t'jemi shum' më larg.

Kape kape kap kape kap hajt na kap,
sido që të vish si me hap si me vrap,
gjithmon' të pa kapshëm ne do të jemi prap,
kur të vish ti plako ne do t'jemi shum' larg. (YEAH)

DËRGOI: