TEKSTESHQIP

Djemte E Vjoses
Te Parin Do Ta Bejme Djale
Lyrics

Pa shikoni oren moj oren
Oren sa ka shkuar
Se jam djal i ri moj nene
Jam per tu martuar (2x)

Pa shikoni oren,oren dhe nje here
Nene me jep uraten,qe te dal ne dere. (2x)

Se mos jemi von,moj vone
Nusen per te marre
Do te sjell un sonte,moj sonte
Kete lule te rralle (2x)

Me kendoni saze
Kenge dhenderie
Baba hiqem udhen
Nusen te te bie (2x)

Hajde dil moj nuse
Dil ngadale ne shkalle
Moj lulja e bukur
Moj lulja e rralle
Do te percjell nena,nena me babane
Moj lulja e bukur,moj lulja e rralle (2x)

Po te percjell motra,motra me vellan
Moj lulja e bukur,moj lulja e rralle
Do te djeg shamine
E sdo te jem me djale
Moj lulja e bukur,moj lulja e rralle (2x)

Te parin do ta bejm djal oo
Qe te me krenoj shtepine
Nipi i mire ngjan ne dajo
Nga xhaxhai urtesine
Edhe ti moj nena ime oo
Do te them nje peshperime
Mesoi nuses ninullen time
Qe tja kendoj djalit tim oo
Ti baba mesoi labcen oo
Sic ta mesoj gjyshi ti ne
Kur te rritet te bej lart oo
Te krenoj per laberine
Te krenoj per laberine oo (2x)

DËRGOI: