TEKSTESHQIP

Domino Band
Eja
Lyrics

Ne caste dashurie jeten e shtrime ne te dy
Asnjehere spate thene largohu nga une ri ne vetmi
a ndoshta e ke thene s'ka rrendesi
zemerime kaluam ne bashke,
"vuajtje", "tradheti", per ne s'kish kuptim!!!

Qytetin e vjeter rrudhur e shoh ne trishtim
Mungon zeri yt dhe grindja jone pa kufij,
mbaj mend kur ne loznim te dy
duheshim marrezisht un dhe ti,
"vuajtje", "tradheti" per ne skish kuptim

Rf.
Ndaj ti eja, ti eja,
Nen nje marrsh barbar te lehte qe ke,
enderimet i ler atje tej.
Ndaj ti eja, ti eja,
Nen nje marrsh barbar te lehte qe ke,
enderimet i ler atje tej. X2

DËRGOI: