TEKSTESHQIP

Domino Band
Mbremja Gala
Lyrics

Ne rruget e lagjes te vegjel,
krejt capken kemi qen ne te dy
Vajze e dashur a me mban mend?!

Me shapka prej druri e te lagur,
Ku kish pellgje do kalonim se s'ben un e ti
A me mban mend.

Kur librat e fletoret ti grisja,
dhe gjith diten haja drru si i cmendur,
Vajz e "eger", Po si s'me mban mend.

Ref.
E gabuar, buzqeshja jote
prezenca ime, ne Mbremjen Gala
Vajze e ndrydhur, ne ndjenjat e tua
koken mos ul posht, ngrije ti lart.
Dhe nese dikush, ty pran te afrohet
dije shum mir, jo vetem nuk je.

Vitet kalojne si mjegull,
qe petalet e luleve me lageshtine e saj i than,
Mbi ne sot ka rene.

Te shoh te krrusur,
ne fundin e salles ku koncert kam per te dhene,
S'eshte per ty ai vend

Ref.
E gabuar, buzqeshja jote
prezenca ime, ne Mbremjen Gala
Vajze e ndrydhur, ne ndjenjat e tua
koken mos ul posht, ngrije ti lart.
Dhe nese dikush, ty pran te afrohet
dije shum mir, jo vetem nuk je.

DËRGOI: