TEKSTESHQIP

Domino Band
Kristal
Lyrics

Qendrojme te dy heshtur, pa thene asnje fjale
Vajzen gjumi e mori tani un mund te dal
Dhe papritur nje puthje me jep
Fort prane vetes me mer
Mikja ime e shtrenjte ne jete
Dhe perhere keshtu do te jesh.

Se ti je, ajo, imazh kristal ne jete
Ti je, ajo melodi qe vjen njehere
Dhe me thua te dua, me ndjenjat mos luaj
ndaj une, besnik ty te qendroj
Ne moshe mekatare nje ender me fale per ty, nje melodi po dedikoj

Kujtoj teksa ecnim mbi boren kristal
Floket ere e dimrit ti prekte ngadale
Nje premtim ti kerkove nga une
Prej zemres doli pa faj
Kemi lindur te dy ne kete jete
Nje reze drite kristal

Se ti je, ajo, imazh kristal ne jete
Ti je, ajo melodi qe vjen njehere
Dhe me thua te dua, me ndjenjat mos luaj
ndaj une, besnik ty te qendroj
Ne moshe mekatare nje ender me fale per ty, nje melodi po dedikoj

DËRGOI: