TEKSTESHQIP

Doza
Dua Të Dehem
Lyrics

S T O B S on the beat!
D O Z A
its another chapter!

Dua te dehem, dua te iki dhe kur mos te kthehem
Dua t'humbas n'erresiren e nates me 1 shishe alkol
deri sa te zbehem

Dua te dehem, dua te iki dhe kur mos te kthehem
dua ti le t'gjitha mbrapa te zhdukem nga harta
te pi, deri sa te zbehem

DUA TE DEHEM
dua te dehem, te dehem, te dehem, te dehem
DUA TE DEHEM
dua te dehem, te dehem, te dehem, te dehem
DUA TE DEHEM
dua te dehem, te dehem, te dehem, te dehem
Dua t'humbas ne erresiren e nates
me 1 shishe alkol, deri sa te zbehem
DUA TE DEHEM!

THUG LIFE - THUG LIFE
Jet e shpejt, Fast Life!
Plot me strese dhe probleme
dhimbja behet ekstreme!

Monotoni, monotoni
Nga shpia ne pune dhe nga puna ne shpi
Por si ka mundesi? a nuk je njeri?
A nuk ke nevoj per qetesi?

Une sonte do zhdukem edhe sdua tja di
Do fik telefonin sepse dua te pi!
Ska pse i jap askujt llogari
eshte jeta ime do e jetoj sic une di!

Mbase ti nuk me kupton dhe nuk ke arsye
qe te udhetosh me mua ne yje
derra ime e hapur mezi prisja te hyje
ti je kurora ime dhe te mbaj ne krye!

Sonte u ndjeva bosh, ndaj dhe mbusha goten
Johny Black on the rocks, sdu tja di per boten!
Dua vec te arratisem, arratisem
Dua vec te arratisem ndaj dhe sonte zbraza shishen se...

Dua te dehem, dua te iki dhe kur mos te kthehem
Dua t'humbas n'erresiren e nates me 1 shishe alkol
deri sa te zbehem

Dua te dehem, dua te iki dhe kur mos te kthehem
dua ti le t'gjitha mbrapa te zhdukem nga harta
te pi, deri sa te zbehem

DUA TE DEHEM
dua te dehem, te dehem, te dehem, te dehem
DUA TE DEHEM
dua te dehem, te dehem, te dehem, te dehem
DUA TE DEHEM
dua te dehem, te dehem, te dehem, te dehem
Dua t'humbas ne erresiren e nates
me 1 shishe alkol, deri sa te zbehem
DUA TE DEHEM!

HARD LIFE - HARD LIFE
Jet e erret, Dark Life!
E mbushur pengesa, rruga qe zgjodha
Sishte e drejt por e mbushur me kthesa
Plot me ngateresa
Skena te zeza, zhduken te gjtiha
Para se te bjere vesa, kujtime aq te keqia
si pranon as harresa!

Une nuk pi zakonisht por sonte do e teproj
Do pi per shoket e mi qe koha, i largoj!
Do pi se jam i lumtur per njerezit qe dashuroj
Zemra ime bej durim, te premtoj se do ndryshoj!

Dua ta shikoj armikun ne fytyre
Por armiku zakonisht shihet vetem ne pasqyr
une e kam ne dore, e kam per detyre
qe ta perballoj dhe jetes ti jap ngjyre!

Sonte u ndjeva bosh, ndaj dhe mbusha goten
Johny Black on the rocks, sdu tja di per boten!
Dua vec te arratisem, arratisem
Dua vec te arratisem ndaj dhe sonte zbraza shishen se...

Dua te dehem, dua te iki dhe kur mos te kthehem
Dua t'humbas n'erresiren e nates me 1 shishe alkol
deri sa te zbehem

Dua te dehem, dua te iki dhe kur mos te kthehem
dua ti le t'gjitha mbrapa te zhdukem nga harta
te pi, deri sa te zbehem

DUA TE DEHEM
dua te dehem, te dehem, te dehem, te dehem
DUA TE DEHEM
dua te dehem, te dehem, te dehem, te dehem
DUA TE DEHEM
dua te dehem, te dehem, te dehem, te dehem
Dua t'humbas ne erresiren e nates
me 1 shishe alkol, deri sa te zbehem
DUA TE DEHEM!
INFO
Pas një pune të palodhur, ky projekt është lansuar tek publiku i përpunuar shumë bukur me anë të një videoklipi, i cili u publikua me datë 19 Dhjetor 2017.