Dritan Muhadri

Thënie nga Dritan Muhadri

DËRGO NJË THENIE

Thënie nga Dritan Muhadri

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
  • 2021-08-12 12:20:03
    Njerzit e ditur duben nderuar, se perpara ma kan quar. Pa ata ku do ishim? Nje gjylper s'do da kishim.
     aforizma